Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

9 maj 2021
8. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2019"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Prelijep dan na stazi a.d. "Luka" Šiprage. Nekoliko fotografija sa staze. Staza je kružnog oblika počinje i završava na našem ribnjaku. Ukupna dužina staze 16 km. Staza prolazi kraj dosta izvora pitke vode, objekata za lov i odmor, na stazi se nalazi dosta mijesta sa odličnim pogledom na reljef koji okružuje samu okolinu staze. Tako da u finim sunčanim danima mogu se napraviti odlične fotografije i uživati u pogledu.

Uspješno pređena i obilježena staza od Kurusića (Šiprage) do Bijelog Bučja (Teslić). 20 km hoda po izuzetno lijepim predjelima i sa vremenskim prilikama koje su bile idealne, divan sunčan dan nas je pratio tokom čitavog pohoda.

Vladislav i Vladan Pejić su osvajanjem 1. i 2. mjesta na 4. Studentskom šahovskom prvenstvu "Mašinstvo OPEN 2020" najavili dominaciju u studentskom šahu za narednih nekoliko godina. Sjajna braća Pejić su za svoj klub "GAMBIT" Banjaluka osvojila zlato i srebro na nedavno završenom 27. Omladinskom prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji do 20 godina starosti koje je održano u Trebinju.