Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

26 mart 2019
7. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2018"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Poštovani ljubitelji prirode, za vas organizujemo konkurs fotografije koji počinje 29.05.2017. i traje do 31.08.2017. godine. Od vas očekujemo da idete na novo otvorenu stazu Trapisti-Bijelo Bučje, dionicu izaberiti po želji i mogućnosti.

Na stazu naravno ponesite foto aparate, uživajte u šetnji i fotografišite, nakon šetnje vaše fotografije za koje smatrate da treba da učestvuju u konkursu postavite na naš sajt fondacijaluka.com. Nakon toga sve vaše fotografije koje prođu naš kriterijum će se naći na stranici i svi možete da glasate za fotografiju koja vam se najviše sviđa po principu jedan glas (like) sa jednog računara.

Poslije 31.08.2017.godine konkurs je završen i tada ćemo na osnovu stanja rezultata znati pobjednika konkursa.

Pobjednika ćemo kontaktirati na br. telefona u cilju dogovora oko preuzimanja nagrade, koja je vaučer-Budimpešta tri dana za dve osobe u aranžmanu Unis tursa Banja Luka koji su i naši spozori.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na naš mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i kontakt  tel. 066/359-543 Jovana.

 1. Organizator foto konkursa je Fondacija „Luka“
 2. Trajanje konkursa je od 29.05.2017. do 31.08.2017. godine.
 3. Na konkursu učestvuju isključivo fotografije koje su napravljene na stazi „Trapisti-Bijelo Bučje“.
 4. Nagrada za najbolju fotografiju je vaučer - put u Budimpeštu za dvije osobe koju obezbjeđuje turistička agencija Unis turs Banja Luka.
 5. Broj fotografija od istog autora nije ograničen.
 6. Molimo da fotografije budu izvorne bez grafičke obrade i montaže koje mjenjaju kompoziciju i elemente.
 7. Organizator zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati fotografiju koju smatra da tehnički ne zadovoljava minimum kriterijuma koji određuje konkurs.
 8. Organizator ima pravo na korištenje svih fotografija sa konkursa u cilju promocije staze.
 9. Ne pridržavanje gore navedenih pravila podliježe diskvalifikaciji iz foto konkursa.
 10. Autor pobjedničke fotografije će biti kontaktiran na priloženi broj telefona u vezi dogovora oko nagrade.
 11. Nagradu ćete moći preuzeti nakon završetka konkursa u prostorijama Unis tursa uz našu najavu i za istu ćete dogovarati detalje puta sa Unis tursom.

Zahvaljujemo se našem sponzoru „Unis Tours“ Banja Luka

Poštovani ljubitelji prirode i fotografije obavještavamo vas da je produžen rok trajanja konkursa fotografije zbog interesovanja učesnika za isti. Trajanje konkursa je do 31.10.2017. godine.

SREĆNO!