Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

9 maj 2021
8. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2019"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Fondacija "Luka" pomogla u organizaciji jubilarnog Dvadesetšestog Vidovdanskog turnira mladih "Banja Luka 2019" koji organizuje Škola saha "Mala Rokada" u saradnji sa OŠ "Georgi Stojkov Rakovski". Nakon doniranja novčane podrske najuspješnijim takmicarima smo uručili pehare i medalje. Velika podrška mladim šahistima sa željom da i dalje nižu svoje uspjehe!

Fondacija "LUKA" još jednom je pokazala svoju humanost i svoj rad tako što se odazvala  još jednom zahtjevu za donaciju. Zahtjev  za donaciju je uputila  "JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje" Banja Luka koja u svom sastavu ima 24 vrtića u kojima boravi preko 2200 djece  uzrasta od 1 do 6 godina.

U maju i avgustu 2014. godine zadesile su nas strašne poplave, koje su pogodile skoro cijelu Bosnu i Hercegovinu. Poplave su načinile velike materijalne štete u domaćinstvima. Fondacija „LUKA“ je nabavila mašine za isušivanje vlage koje su date na pomoć poplavljenom stanovništvu bez naknade, a u saradnji sa kriznim štabovima i opštinama u Banja Luci za cca. 180 domaćinstava po mjesnim zajednicama Česmi, Priječanima, Lazarevo i Derviši, opština Čelinac za cca 26 domaćinstava i vrtić „Neven“, kao i u opštini Kotor Varoš cca. 20 domaćinstava po mjesnim zajednicama Pobrđe i Zabrđe.