Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

26 mart 2019
7. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2018"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

U maju i avgustu 2014. godine zadesile su nas strašne poplave, koje su pogodile skoro cijelu Bosnu i Hercegovinu. Poplave su načinile velike materijalne štete u domaćinstvima. Fondacija „LUKA“ je nabavila mašine za isušivanje vlage koje su date na pomoć poplavljenom stanovništvu bez naknade, a u saradnji sa kriznim štabovima i opštinama u Banja Luci za cca. 180 domaćinstava po mjesnim zajednicama Česmi, Priječanima, Lazarevo i Derviši, opština Čelinac za cca 26 domaćinstava i vrtić „Neven“, kao i u opštini Kotor Varoš cca. 20 domaćinstava po mjesnim zajednicama Pobrđe i Zabrđe.

Za premještanje i priključivanje mašina po dostavljenim spiskovima kao i ispitivanje elektroinstalacija za priključno mjesto bili su zaduženi radnici „LUKA“ a.d. Banja Luka.