Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

25 oktobar 2021
9. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2021"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Humanitarne aktivnisti Fondacije "LUKA" predstavljaju jedan od glavnih stubova rada same Fondacije. Neke od tih aktivnosti pročitajte u nastavku:

Donacije osnovnim školama po 10 kompleta računara za unapredjenje vaspitno-obrazovnog rada u školama. Donacije su izvršene u osnovnim školama na području opštine Banja Luka, Čelinac i Kotor Varoš. 

  • Osnovna škola Miloš Dujić, Čelinac
  • Osnovna škola dr Mladen Stojanović, Jošavka
  • Osnovna škola Stanko Rakita, Vrbanja
  • Osnovna škola Petar Kočić, Šiprage
  • Osnovna škola Branislav Stankovič, Banja Luka.
Finansijska pomoć ugroženom licu iz Banja Luke kome je izgorela kuća u požaru.

Naime osoba nam se obratila za pomoć, jer mu je kuća izgorjela u požaru, te smo mi, u skladu sa našim mogućnostima, uplatili odredjena novčana sredstva kako bi na neki način pomogli u sanaciji kuće od požara.

Donacija u ribi Policijskoj stanici u Kotor Varoši povodom obilježavanja Dani policije.
 
Svake godine Policijska stanica u Kotor Varoši obilježava Dane policije, rado se odazivamo na taj događaj i učestvujemo koliko je u našoj mogućnosti, tako što doniramo odredjene količine ribe za tu prigodu. 
 
Finansijska pomoć sahovskom savezu „Proleks“ u organizaciji 30. jubilarnog turnira. 
 
Šahovski Savez „Proleks“ obratio nam se sa molbom za pomoć pri organizovanju 30. jubilarnog šahovskog turnira. Rado smo se odazvali i koliko je bilo u našoj mogućnosti finansijski smo podržali šahovski turnir. Fondacija „LUKA“ je i sama organizator šahovskog turnira, i uvijek će nam biti čast i zadovoljstvo da pomognemo šahovskim savezima u organizaciji turnira.
 
Prijedlog Privrednoj Komori Republike Srpske povodom ukidanja viznog režima za građane Bosne i Hercegovina za nagradno putovanje u Brisel za dva maturanta, završnih srednjih škola iz Republike Srpske.