Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

25 septembar 2021
9. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2021"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Fondacija "LUKA" još jednom je pokazala svoju humanost i svoj rad tako što se odazvala  još jednom zahtjevu za donaciju. Zahtjev  za donaciju je uputila  "JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje" Banja Luka koja u svom sastavu ima 24 vrtića u kojima boravi preko 2200 djece  uzrasta od 1 do 6 godina.

Podrška ovoj ustanovi uključuje donacije po raznim osnovama , zavisno od potreba vrtića u smislu opremanja i sanacija objekta, potreba i želje djece i njihove uključenosti u razne programe, projekte i  manifestacije koje obogaćuju i oplemenjuju djetinjstvo i odrastanje u vrtiću kao i vrste i djelatnosti donatora.

Pored donacija za obilježavanje i promociju dječijeg stvaralaštva, posebno su značajne donacije za sanaciju vrtića i zamjenu opreme u vrtićima, starijim objektima koji su izgrađeni u periodu 1947-1986. godina.

U okviru ove ustanove  i dječiji  vrtić "Leptirić" koji se nalazi u Ulici Novice Cerovića broj 88 u naselju Borik, a u ovom vrtiću borave i djeca sa posebnim potrebama. U ovom vrtiću je hitno potrebno zamijeniti stolariju što su u zahtjevu i naveli.

Ovim putem smo  učestvovali  i bili jedan od donatora djeci banajlučkih vrtića i mnogo  smo pnosni na to.

Kao i uvijek Fondacija Luka se rado odazvala i u skladu sa našim moućnostima uplatila određena novčana sredstva i na taj način pripomogla realizaciji  projekta koje planira uraditi "JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje" Banja Luka.