Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

1 oktobar 2023
Završen 10. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2022"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Na jubilarnom 10. Međunarodnom šahovskom turniru "LUKA-ŠIPRAGE 2022" ove godine se okupilo čak 147 takmičara sa 30 međunarodnih titula koji su se nadmetali u tri grupe: A (33 igrača), B (103) i C (11) iz 7 šahovskih federacija. Turnir se tradicionalno održava povodom Dana Mjesne zajednice Šiprage u sklopu ambijenta domaćina PJ Ribnjak na lokalitetu sela Kerle-Šiprage, Opština Kotor Varoš.

Planinarska staza Luka Šiprage biće uvrštena u regionalni projekat pješačkih staza Via Dinarika. Riječ je o stazi dugoj 15,5 kilometara koja prolazi kroz neke od najljepših dijelova kotorvaroške opštine i veoma je popularna među ljubiteljima pješačenja u prirodi. 

Planinari i ljubitelji prirode uživali su juče prelazeći stazu od hotela “Hajdučke Vode” do Šipraga. Na put se uputilo 25 planinara od kojih je 16 prešlo 30, a preostalih devet 24 kilometra. Učesnike je pratilo povoljno vrijeme na predivnoj, ali istovremeno i veoma zahtjevnoj stazi jer je njena visinska razlika veća od 1.000 metara.