Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

25 septembar 2021
9. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2021"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

Fondacija "LUKA", u saradnji sa Planinarskim društvom  "Paok" Banja Luka organizovaće u subotu 13.04.2019. godine jednodnevni planinarski izlet na stazi "Luka Šiprage" koja počinje i završava u selu Kerle u Šipragama kod Ribnjaka "LUKA". Na ovom izletu ce zvanicno biti otvorena planinarska staza za pohode planinara koja je zatvorena u periodu 15.11.2018-13.04.2019. u svrhu očuvanja životinja i njihove zimske faze mirovanja na ovim prostorima.

Staza je duga 15,5 kilometara. Najviša tačka na usponu je 1280m/nm. Ukupna visinska razlika je oko 1000m. Na stazu mogu ići uzrasti od "7do 77 "godina jer je ova staza pogodna za obilaženje, i svrstana je u kategoriju lakih staza.

Staza je segment od ukupne planinarske staze Trapisti/Bijelo Bučje čija je ukupna dužina 120 km a u sklopu je planinarskog projekta "Via Dinarika" Zelena staza (Green Trail).

Preporučena oprema: ranac, rezervne majice, kabanica, gemašne, štapovi, duks ili jakna, šešir ili kačket, čarape, voda, zaštitna krema, lična dokumenta ili planinarsku knjižicu.

Kao i svake godine Fondacija Luka će organizovati besplatan prevoz za planinare. Nadamo da će se planinari odazvati u što većem broju.

U narednom periodu na sajtu će biti objavljene sve dodatne informacije oko održavanja ovog planinarskog izleta.

SRDAČAN PLANINARSKI POZDRAV!