Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

1 oktobar 2023
Završen 10. Međunarodni šahovski turnir "ŠIPRAGE-LUKA 2022"
Aktivnosti Fondacije "LUKA"

U subotu 13.04.2019. organizovan je jednodnevni planinarski pohod i, uspješno je otvorena planinarska staza Luka Šiprage.

Bez obzira na vremenske prilike, kišu i snijeg planiari su se rado odazvali našem pozivu i  uspješno prešli svu stazu u dužini od 15.5 km.Srdačno i  iskreno im se zahvaljujemo na tome.

Planinari su došli iz raznih krajeva-Banja Luka, Čelinac, Gradiška. Očekivan je veći broj koji je već bio prijavljen ali zbog vremenskih prilika taj broj je bio umanjen.

Međutim, to nije umanjilo fenomenalne utiske planinara na stazi koji su vladali i po povratku sa staze.

Po povrataku sa staze nakon zimske idile koja je vladala na dobrom dijelu staze, planinare je dočekao ručak topla riblja čorba kao i riba kojusmo sa pažnjom pripremali za naše planinare.

Utisci planinara su jako poztivni,svi su se tako izjasnili popunjavajući našu anketu. Takođe, smo najavili novi planinarski izlet za mjesec dana 12.05.2019. na kojem očekujemo dolazak planinara  u što većem broju a nadamo se i boljim vremenskim prilikama.

Iskreno se zahvaljujemo hrabrim planinarima i očekujemo ih i naredni put.

Fondacija Luka